Pay Per Click Management

Pay Per Click (PPC) Advertising

Pay Per Click heeft een onmiddellijke impact en geeft uw merk een veel groter bereik en zichtbaarheid als gevolg van weergave op de eerste pagina van belangrijke zoekmachines.

Onze campagnestrategieën zijn ontworpen om aan de behoeften van onze klanten en hun marktomstandigheden te voldoen. We bieden up-to-date, Pay Per Click-services met onder andere: betaalde zoekadvertenties, videoadvertenties, display-advertenties, remarketing campagnes en social media advertising.

We leveren resultaten die onze klanten helpen hun zakelijke doelstellingen te bereiken. We beheren de accounts van onze klanten dagelijks en controleren biedprijzen en budgetten om ervoor te zorgen dat we de ROI maximaliseren.

Onze uitstekende resultaten zijn te danken aan onze complexe en op maat gemaakte aanpak, die een gedetailleerd overzicht bevat van de activiteiten en ambities van onze klant voor Pay Per Click advertising, evenals een beoordeling van opties met een geprioriteerde lijst van aanbevolen activiteiten.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Krijg een positieve ROI door onze PPC advertenties. Besteed uw geld verstandig en gebruik de meest doelgerichte en kosteneffectieve vorm van adverteren.

Remarketing

Verander uw waardevolle 'potentiële klanten' in 'trouwe klanten'. Ons team van professionals helpt u gebruikers die belangstelling hebben getoond opnieuw te betrekken door een strategie te ontwikkelen die aan al uw behoeften voldoet.

Social Advertising

Wilt u meer bekendheid geven aan uw merk, product of dienst? We ontwikkelen een social media advertentiestrategie om KPI's en uw doelen te bereiken.

Display Advertising

We bieden individuele marketingstrategieën voor het vergroten van de exposure van uw merk, betrokkenheid en conversies. We beheren zowel direct response campagnes als brand awareness campagnes.

Video Advertising

Wij zijn experts in online adverteren. Ons team staat klaar om u te helpen het concurrentievoordeel te behalen door het maken van videoadvertenties die de aanwezigheid van uw merk vergroten.

We hebben genoeg ervaring om bekroonde campagnes te maken op Google AdWords, Bing, Facebook, LinkedIn, Twitter en YouTube.

Onze case studies

Bekijk alle projecten

420

PPC Management Geleverd

213

Betaalde Zoek Advertenties

17

Video Advertising Projecten

141

Display Advertising Campagnes

98

Succesvolle Remarketing Campagnes

315

Social Advertising Projecten

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen en deze met passie te laten groeien.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontvang een maximaal rendement op uw investeringen.