Email Marketing

Email Marketing

We maken op maat gemaakte marketingcampagnes voor elk segment van uw doelgroep om te helpen bij het adverteren van producten en services om nieuwe klanten efficiënt en effectief te betrekken.

Email marketing biedt een effectieve verbinding met uw doelgroep en geeft u het beste rendement op uw investering. Neem contact op met uw huidige en potentiële klanten en houd ze op de hoogte van de nieuwste deals en nieuws van uw bedrijf.

Marketeers zijn het erover eens dat e-mail een sleutel tot succes is, met name voor ROI en het ontwikkelen van langdurige, winstgevende relaties. Een gepersonaliseerde, gesegmenteerde en gerichte e-mailmarketingcampagne is belangrijk voor naamsbekendheid en conversie.

Onze experts gebruiken tools, strategie, implementatie en het volgen van resultaten om de best mogelijke merkbetrokkenheid te bereiken.

We kunnen zorgen voor uw complete e-mailmarketingstrategie, van sjabloonontwerp tot tracking en rapportage.

De Beste Email Marketing Strategie

Ons team zal de beste strategie ontwikkelen om de gedefinieerde doelgroepen aan te trekken en hun informatiebehoeften vast te stellen.

Email Marketing Campagnes

Ons team staat klaar om een email template voor communicatie met uw publiek te ontwerpen, samen te stellen en te leveren, evenals uw e-mailmarketingcampagne te beheren die tot enorme toename in uw verkoop en winstgevendheid leiden.

Email Template Design

Onze innovatieve ontwerpen en oplossingen zijn conform en verbeteren de e-mail deliverability. Onze professionele ontwerpers brengen uw boodschap tot leven en vergroten de betrokkenheid van uw doelgroep met uw merk.

Tracking & Rapportage

Ontvang gedetailleerde rapporten over de belangrijkste aspecten van uw campagne, zoals wie in uw e-mail doorklikt naar uw site, waar ze hebben geklikt en wie heeft geconverteerd.

Wij verzorgen alles, van individueel afgestemde content tot en met end-to-end e-mailcampagne en programmeurbeheer.

Onze case studies

Bekijk alle projecten

30

Actieve Email Campagnes

12

Email Template Designs

8

Email Marketing Opdrachten

14

Tracking & Reportage Parameters

Vergroot uw online aanwezigheid door voor onze e-mailmarketingservices te kiezen. Onze bekroonde formule combineert strategie, implementatie en tracking.

Vertel ons over uw project

Laat ons u helpen uw bedrijf online te krijgen en deze met passie te laten groeien.

Wij ontwerpen e-mails in een unieke stijl en met gepersonaliseerde content om u te helpen een product te verkopen, een goed doel te promoten of een dienst aan te bieden. Wij brengen uw boodschap naar de massa.